Podolyak a subliniat că Federația Rusă este acum confiscarea teritoriilor Ucrainei/foto UNIANPodolyak a subliniat că Federația Rusă este acum confiscarea teritoriilor Ucrainei/foto UNIAN

Biroul președintelui Ucrainei a comentat declarațiile secretarului Consiliului de securitate al Rusiei Nikolai Patrushev despre presupusa dorință a Poloniei de a profita de Ucraina de Vest.

Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului prezidențial, a comentat declarațiile politicianului rus.

“Când propaganda devine amanta elitei politice, este dificil să evaluăm obiectiv lumea. Patrushev spune Polonia se pregătește să ” profite de vest a Ucrainei.” Halucinații clasice ale lui ROSSMI”, a remarcat Podolyak.

El a subliniat încă o dată că Rusia este cea care captează acum teritoriul Ucrainei, ucigând masiv oamenii și distrugând infrastructura.

Reamintim că șeful Consiliului de securitate al Federației Ruse a anunțat începutul confiscării de către Polonia a teritoriilor Ucrainei. El crede că partenerii “regimului de la Kiev” nu sunt dispuși să profite de situație și au planuri speciale pentru terenurile ucrainene.

ajuta proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.