în două săptămâni au fost aproximativ 30 de accesări exacte/fotografia Statului Major GeneralÎn două săptămâni au existat aproximativ 30 de hit-uri exacte/foto Statul Major General

Armatorii Forțelor Armate din Ucraina, datorită primirii a nouă sisteme de rachete HIMARS de înaltă precizie, au lovit metodic și absolut Pragmatic ținte inamice în spatele liniei frontale, la care nu fuseseră împușcați înainte.

O hartă a acestor greve a apărut deja în rețea, al cărei scop a fost pozițiile din spate ale Rashiștilor (depozite, garaje, barăci).

În special, ediția Defense Express subliniază că 11 noi greve au fost înregistrate doar în direcția Donetsk în ultima zi, deși unele dintre ele, notează jurnaliștii, nu aparțin consecințelor lansărilor sistemelor americane.

Se adaugă că fiecare dintre aceste greve “Himars” duce la distrugerea obiectului cu un grad ridicat de probabilitate, care nu este doar capacitățile rachetelor GMLRS, ci și munca titanică a informațiilor ucrainene. Pentru că ei sunt cei care găsesc aceste obiecte și își dau coordonatele exacte mijloacelor de distrugere.

 fotografii din rețelele sociale fotografii din rețelele sociale

Potrivit lui Arestovici, în Ucraina, în mai puțin de două săptămâni, “Himars” a distrus aproximativ 20 de formațiuni inamice de nivel operațional și tactic. Distrugerea unor astfel de depozite este extrem de dureroasă pentru trupele rusești și creează o problemă uriașă pentru acumularea rezervelor materiale.

În același timp, expertul militar Oleg Zhdanov subliniază că rușii sunt lipsiți de apărare împotriva lui HIMARS, nu există nicio contracarare a acestei arme. Potrivit acestuia, din acest motiv, Rusia încearcă în orice mod să împiedice furnizarea de arme occidentale de înaltă precizie cu rază lungă de acțiune către Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.