HIMARS ajută la eliminarea ocupanților/fotografia Armatei SUA HIMARS ajută la eliminarea ocupanților/fotografia Armatei SUA

Cu lovituri precise asupra posturilor de comandă, datorită HIMARS MLRS, armata ucraineană a rupt o mulțime de cărți de atu în puntea armatei ruse. Conform informațiilor preliminare, au ajuns și la comanda Corpului 22 de armată. Lichidarea comandantului celei de-a 810-a brigăzi separate de Gardă a Corpului Marin, Serghei Kens, a fost confirmată cu exactitate. 

După cum se menționează în complotul proiectului Freeform, Sergey Kens, comandantul brigăzii din Crimeea ocupată, a fost numit în 2019. La acea vreme, el avea Cecenia, Adygea, Dagestan și un scandal în mass-media în spatele lui.

Deci, în 2014, publicația “timpul prezent” a efectuat o investigație. Armata brigăzii Maykop, care a refuzat să lupte în Donbass, a fost judecată. Inițiatorul cauzei penale a fost comandantul brigăzii 33, Serghei Kens. 

“În Ucraina, potrivit site-ului Peacemaker, Kens este implicat în genocidul poporului ucrainean, a participat la atrocitățile din Mariupol, a dat ordin să împuște voluntari și oficiali”, notează jurnaliștii. 

O altă înmormântare va merge și în Crimeea. Profesorul său a anunțat lichidarea colonelului Serghei Avramchenko în rețelele sociale și a postat o fotografie. Crimeea Avramchenko este comandantul adjunct pentru activitatea educațională. În 2014, și-a schimbat jurământul și a fost persoana care a coborât personal steagul Ucrainei și a ridicat tricolorul. 

“În acest format, în acest nume, clădirea 22, această educație există din 2017. Principalele sarcini atribuite acestui corp sunt implementarea Gărzii de coastă din Crimeea și sprijinul forței de aterizare, flota”, spune expertul militar Alexander Kovalenko și adaugă că acesta este un corp de trădători. Acum participă la ocuparea regiunii Kherson.

Cercetașii clarifică încă lista completă a “două sutimi” cu curele de umăr. Vorbim despre sute de morți și răniți.după cum a raportat UNIAN, Ucraina negociază cu Statele Unite cu privire la furnizarea de rachete cu rază mai lungă de acțiune pentru HIMARS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.