American MLRS HIMARS terrify enemies/Photo General Staff american MLRS HIMARS terrify enemies/Photo General Staff

Un veteran al Batalionului Aidar, Yevgeny Dikiy, a spus că americanul HIMARS MLRS a influențat foarte mult cursul războiului, dar pentru a întoarce situația, au nevoie de mai mult. Deci, acum există patru astfel de MLR-uri care lucrează în față și sunt necesare” cel puțin 44″.

el a povestit despre acest lucru în aerul proiectului FREEH.

Dikiy a menționat că complexele HIMARS fac posibilă eliminarea depozitelor, a posturilor de comandă și a apărării aeriene inamice la o distanță mare. Anterior, trupele ucrainene puteau lovi obiecte doar pe o rază de 40 km, dar cu MLRS Americane, această distanță a crescut la 70-80 km.

Pentru o mai mare eficiență, apărătorii mută HIMARS de-a lungul întregii linii frontale, ceea ce le permite să atace toate punctele inamice importante.

Citește și:  oamenii noștri sunt cu toții în panică: ocupanții sunt uimiți de loviturile APU și nu pot merge în ofensivă (audio) “Oamenii noștri sunt cu toții în panică”: ocupanții sunt uimiți de loviturile APU și nu pot merge în ofensivă (audio) în Melitopol, ocupanții se pregătesc pentru operațiuni de luptă În Melitopol, ocupanții se pregătesc să efectueze operațiuni militare Podul Crimeei nu va fi un singur scop: generalul a explicat detaliile dezocupării Ucrainei de Sud “Podul Crimeei nu va fi un singur scop”: generalul a explicat detaliile dezocupării Ucrainei de Sud

În acest sens, ocupanții ruși trebuie acum să-și schimbe complet logistica și construcția infrastructurii militare. Deci, oficialii militari ruși vor trebui să comande ofensiva din adânc în spate, vor fi forțați să mute depozitele și apărarea aeriană mai departe de linia frontului. La rândul său, acest lucru va dezlega mâinile aviației de asalt ucrainene.

“Ei (ocupanții, – n. red.) vor efectua acum această lucrare. Ei vor încerca în continuare să se târască înainte, să continue ofensiva cu aceleași tactici de minge de foc. Avantajul numărului de obuze de artilerie nu a dispărut încă, dar va deveni din ce în ce mai dificil pentru ei să folosească acest avantaj”, a subliniat expertul militar.

dificultăți vor apărea datorită faptului că depozitele vor fi departe de poziții.

anterior, panica a început în Rusia din cauza eficacității HIMARS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.