în 2019, Arestovich a prezis războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei și a anunțat acum când se va încheia/screenshot din videoclip

De la începutul invaziei Ruse a Ucrainei, politicienii noștri au fost favoriți populari. Unul dintre ei este consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich. El calmează milioane de oameni în fiecare zi cu discursurile sale. Dar se pare că acesta nu este singurul avantaj al lui Arestovich. Consilierul șefului biroului președintelui este, de asemenea, capabil să prezică viitorul Ucrainei. În 2019, el a vorbit despre invazia iminentă a Federației Ruse și chiar mai devreme a făcut presupuneri despre anexarea Crimeei și situația din Donbas, care ulterior s-a împlinit. Acum, Arestovici a dat o prognoză cu privire la sfârșitul războiului și vreau să cred în el.

“Nu, nu vom vorbi despre niciun termen limită pentru încheierea războiului. Dimpotrivă, cel mai probabil va determina o operațiune militară rusă majoră împotriva Ucrainei. Pentru că vor trebui să ne risipească în ceea ce privește infrastructura și să transforme totul aici într-un teritoriu ruinat”, acesta este răspunsul dat de Alexey Arestovici în 2019 la întrebarea unui jurnalist despre potențiala intrare a Ucrainei în NATO.

Mai mult, consilierul șefului biroului președintelui Zelensky a prezis corect aproape toate acțiunile actuale ale Rusiei. El a menționat încercuirea Kievului, invazia de pe teritoriul Belarusului, încercările de a crea un coridor terestru către Crimeea și așa mai departe.

Și în noul videoclip, Arestovici a explicat de ce războiul se va încheia în 1-1, 5 luni: “la începutul conflictului, inamicul a introdus peste 90 de grupuri tactice de batalion pe teritoriul Ucrainei. Dintre acestea, mai mult de 30 au fost deja distruse sau au pierdut capacitatea de luptă ca atare. Adică noi, Forțele Armate ale Ucrainei și forțele de apărare, am distrus o treime.”

Arestovich a mai declarat că inamicul a trecut în cea mai mare parte la apărarea pozițională și a suferit pierderi. El sapă, iar acest lucru confirmă pierderea potențialului ofensiv. Atacurile continuă numai în direcția Krivoy Rog și Nikopol, precum și în zona OOS.

Până pe 10 aprilie, ocupanții vor încerca să transfere încă 20-30 BTGr în Ucraina. Acestea vor include mercenari și ruși care vor fi mobilizați în secret. Capacitatea de luptă a acestor detașamente va fi extrem de scăzută, astfel încât APU le va face față în aproximativ 10 zile. Apoi, inamicul se va muta în cele din urmă la apărare și va fi ușor să-l omoare. Iată o prognoză liniștitoare dată de Alexey Arestovich.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.