lupte feroce se întâmplă la Azovstal  https://t.me/andriyshTime lupte acerbe se întâmplă la Azovstal https://t.me/andriyshTime

Ocupanții ruși se află încă pe teritoriul Azovstal din Mariupol. Există bătălii feroce întâmplă acolo.

Amintiți-vă că înainte de aceasta existau informații că armata ucraineană ar fi scos ocupanții din fabrică.

Aceste informații au fost respinse de comandantul adjunct al regimentului Azov, căpitanul Svyatoslav Palamar, într-un comentariu 24tv.ua .

‘încă o dată: nimeni nu a bătut pe nimeni, ei (ruși – ed.) sunt la fabrică. Sunt lupte grele în desfășurare”, a spus el.

În plus, după cum a raportat unul dintre militarii de la Azovstal, începând cu ora 16:45, inamicul a intrat în uzină. “El va arunca carne de tun. Există bătălii grele pe teritoriul plantei, inamicul a capturat o parte a teritoriului. Nu a existat o încetare a focului. Există încă femei civile, copii și persoane rănite grav pe teritoriul uzinei”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN, astăzi consilierul șefului biroului președintelui, Alexey Arestovici, a spus că trupele ruse au intrat pe teritoriul Azovstal pe 4 mai, dar au fost eliminate de apărătorii noștri. Cu toate acestea, el a adăugat imediat că autoritățile încă clarifică aceste informații. Se știa doar că luptele continuau pe teritoriu, dar nivelul avansării lor era stabilit.

Tot astăzi, un apel a fost publicat în Azov și a raportat că ocupanții au încălcat promisiunea unui armistițiu și nu au permis evacuarea civililor. 

nou atac asupra Azovstal

Invadatorii ruși au început să asalteze planta pe 3 mai. Inamicul a folosit vehicule blindate și tancuri, a încercat să arunce în aer aterizarea cu ajutorul bărcilor și a implicat un număr imens de infanterie. Apărătorii ucraineni au promis că vor face tot posibilul pentru a respinge atacul. Cu toate acestea, nu au mai fost în contact de atunci. Ulterior, comunicarea cu apărătorii ucraineni a fost reluată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *