O explozie a avut loc în Berdyansk ocupat temporar/fotografie facebook.com/navy.mil.gov.ua o explozie a avut loc în Berdyansk ocupat temporar/fotografie facebook.com/navy.mil.gov.ua

Astăzi, pe 25 iulie, a avut loc o explozie în Berdyansk ocupat temporar. Din scena evenimentului, se raportează că a avut loc în zona fabricii Yuzhgidromash.

Informațiile despre explozie au fost împărtășite de canalul Telegram “Berdyansk Now”. Un videoclip care arată un ecran de fum peste oraș a fost atașat la post. Detalii despre motivul pentru care a avut loc explozia nu au fost încă primite.

Cel mai probabil, acestea sunt consecințele grevei apărătorilor ucraineni asupra ocupanților. Inamicul echipează adesea baze sau depozite de muniții la instalațiile industriale capturate. Cu toate acestea, va fi posibil să spunem cu siguranță numai după comentariile comenzii AFU.

Amintiți-vă că la începutul lunii iulie, explozii au sunat în portul Berdyansk. Acestea au fost încercări ale ocupanților ruși de a scăpa de rămășițele navei “Saratov”, care a fost scufundată de soldații ucraineni.

Și în ceea ce privește grevele asupra depozitelor de muniții, cu ajutorul lui HIMARS, APU a reușit să scape de 50 de astfel de obiecte. Statisticile corespunzătoare au fost publicate de Ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.