ce se întâmplă cu lucrătorii centralei nucleare capturate de la Cernobîl/REUTERS photo

Angajații centralei nucleare de la Cernobîl, pe care ocupanții ruși i-au confiscat în prima zi a invaziei la scară largă, lucrează fără schimb de 24 de zile și sunt hrăniți doar o dată pe zi.

Denis Dedyukhin, rezident în Slavutich și fiul unui angajat al centralei nucleare de la Cernobîl, a povestit despre acest lucru în aerul “publicului”.

Potrivit bărbatului, angajații centralei nucleare de la Cernobîl care au fost capturați de ocupanți sunt sub presiune psihologică constantă, dar băieții se țin și nu cedează provocărilor. El a menționat, de asemenea, că niciunul dintre ei nu a luat așa-numitul “ajutor umanitar” de la ocupanți.

În ceea ce privește comunicarea, este disponibil periodic, dar numai telefoanele mobile staționare au fost furate de la toată lumea. În plus, potrivit bărbatului, lucrătorii stației mănâncă o dată pe zi – din stocurile care se aflau în sala de mese a întreprinderii de stat.

Anterior, serviciile de informații ucrainene au raportat deja despre pregătirea de către ruși a unui atac terorist asupra centralei nucleare de la Cernobîl, pentru care Ucraina va fi “atribuită”. Pe 14 martie, invadatorii ruși au deteriorat linia care alimentează centrala nucleară de la Cernobîl și orașul Slavutych.

pe lângă centrala nucleară de la Cernobîl, ocupanții ruși controlează centrala nucleară din Zaporozhye. După cum sa observat de mai multe ori, orice situație periculoasă la aceste centrale nucleare poate provoca o catastrofă globală.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *