consecințele bombardării Severodonetsk de către ocupanții ruși/fotografia șefului Lugansk Ova Sergey GaidaiConsecințele bombardării Severodonetsk de către ocupanții ruși/foto șeful Lugansk Ova Serghei Gaidai

în cazul capturării complete a Severodonetsk de către ocupanții ruși ai Forțelor Armate din Ucraina, va fi “foarte dificil” să-l elibereze.

Acest lucru a fost declarat de către primarul orașului Alexander Stryuk.

“Severodonetsk și Lisichansk sunt două orașe satelit. Lisichansk este situat pe un munte, Severodonetsk este pe un platou, sub un munte. Este clar că este posibil ca acestea să nu aibă o valoare strategică din punct de vedere militar – aceasta este mai mult o întrebare pentru comanda militară. Dar va fi foarte dificil să eliberăm Severodonetsk mai târziu”, a spus Stryuk la Teleton.Stryuk speră că APU va fi capabil să apere orașul și pentru a preveni ocuparea deplină.

Amintiți – vă că în Severodonetsk, invadatorii au distrus complet Palatul de gheață-unul dintre simbolurile orașului. Șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai, a menționat că clădirea a reprezentat 50 de ani de istorie a dezvoltării sportive și culturale.

Rușii continuă asaltul asupra Severodonetsk, luptele continuă. În direcția Bakhmut, trupele ucrainene au respins ofensiva inamicului în direcția așezărilor Nagornoye, Berestove, Krinichnoye și Rota.

Inamicul nu a condus ostilități active în direcția Liman. El a lansat o lovitură de rachete asupra așezării Nikolaevka, la 4 km est de Slavyansk.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.