Arakhamiya a spus despre pregătirea de noi sancțiuni împotriva Federației Ruse/Unian, Alexander KuzminArakhamiya a vorbit despre pregătirea unor noi sancțiuni împotriva Federației Ruse/UNIAN, Alexander Kuzmin

în al șaptelea pachet, dezvoltăm așa-numitele “sancțiuni inteligente” împotriva Federației Ruse.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat de deputatul David Arakhamiya la Teleton.

“În cel de-al șaptelea pachet de sancțiuni, vom lucra la deconectarea completă a băncilor rusești de la SWIFT. Vom insista asupra unui embargo complet asupra gazelor și petrolului, dar personal nu cred acest lucru, deoarece sezonul de încălzire va veni în curând. Cred că soluția va fi undeva la mijloc. În cel de-al șaptelea pachet, vom dezvolta așa – numitele “sancțiuni inteligente” – acestea sunt vizate, dar foarte dureroase. De exemplu, vorbim despre autorizarea companiilor de asigurări care asigură petrolierele cu petrol rusesc. De asemenea, am format deja o a doua listă de oameni de afaceri care au cumpărat acțiuni ale oligarhilor ruși ieftin și susțin regimul Rashist”, a explicat Arakhamiya.

Potrivit lui, adoptarea unui nou pachet de sancțiuni necesită două-trei luni.

al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Federației Ruse: ceea ce este cunoscut

Pe 4 mai, Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a prezentat al șaselea pachet de sancțiuni ale UE împotriva Rusiei, inclusiv embargoul asupra petrolului și deconectarea Sberbank de la SWIFT.

Ungaria se opune introducerii unei interdicții asupra aprovizionării cu petrol a Rusiei.

Pe 29 mai, Bloomberg, citând surse, a raportat că Comisia Europeană propune ca țările UE să refuze să importe petrol rusesc pe mare, amânând în același timp restricțiile privind importul său din conducta cheie Druzhba.

Ulterior, Uniunea Europeană a convenit asupra unui embargo parțial asupra petrolului rusesc.

Acordul care interzice exportul de petrol rusesc către UE se referă la mai mult de 2/3 din importurile de petrol din Rusia, reducând o sursă semnificativă de finanțare pentru mașina sa militară.

În plus, noul pachet de sancțiuni Europene include deconectarea Sberbank rusă de la sistemul interbancar internațional SWIFT, blocarea difuzării a încă trei radiodifuzori de stat ruși în UE, precum și impunerea de sancțiuni celor responsabili pentru crimele de război din Ucraina.

Șeful Consiliului European, Charles Michel, a declarat că sancțiunile împotriva Rusiei ar putea fi anunțate încă din 1 sau 2 iunie.

Citește și:  liderul Uniunii Africane în timpul unei întâlniri cu Putin a acuzat Occidentul că agravează criza cerealelor Liderul Uniunii Africane în timpul unei întâlniri cu Putin a acuzat Occidentul de agravarea crizei cerealelor  fondatorul Yandex părăsește compania după introducerea sancțiunilor UE și căderea acțiunilor Fondatorul Yandex părăsește compania după introducerea sancțiunilor UE și căderea acțiunilor va durea: Ucraina a comentat al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Federației Ruse Va durea: Ucraina a comentat al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei Lavrov merge în Serbia, dar există nuanțe Lavrov merge în Serbia, dar există nuanțe Turn neașteptat: țările din Europa de Est au numit vinovatul în războiul împotriva Ucrainei Turn neașteptat: țările din Europa de Est numit vinovat în războiul împotriva Ucrainei

La 1 iunie 2022, președintele francez Emmanuel Macron a anunțat că până la sfârșitul anului 2022, Uniunea Europeană va reduce importurile de petrol rusesc cu 92%. Macron a menționat că, de asemenea, nu exclude un embargo asupra livrărilor de gaze către UE din Rusia.

Pe 2 iunie, analistul economic Mikhail Krutikhin a spus că Rusia vorbește despre închiderea rafinăriilor de petrol. În aceeași zi, președintele american Joe Biden a declarat că SUA și UE discută despre posibilitatea achiziționării petrolului rusesc la un preț sub piață.

La 3 iunie, UE a aprobat în cele din urmă al șaselea pachet de sancțiuni împotriva Rusiei.  Arkady Volozh, fondatorul Yandex, a fost sancționat. Acțiunile companiei s-au prăbușit imediat, împotriva cărora Volozh a decis să-și părăsească postul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *