epava acestui Su-25cm a devenit o expoziție a Muzeului/fotografiei Muzeul Național de Istorie Militară din Ucraina

Trofeele pe care soldații ucraineni le-au luat de la invadatorii ruși sau pur și simplu lichidate vor reface fondurile Muzeului Național de Istorie Militară. O nouă expoziție (coada avionului de atac Su-25cm) a fost plasată în fața clădirii muzeului.

Acest lucru a fost spus la Muzeul Național de Istorie Militară din Ucraina. De acum înainte, au printre exponate coada avionului rus de atac Su-25cm.

“Recent, o nouă expoziție a apărut în apropierea muzeului, care a arătat nu numai invazia rusă pe scară largă a Ucrainei, ci și rezistența eroică față de agresori”, au declarat șefii instituției într–un comunicat.

Avionul rus de atac Su-25SM a făcut ieșiri de pe aerodromurile din Belarus și ar fi fost implicat în bombardarea Irpen. În apropierea districtului Makarovsky (satul Visegrad), Forțele Armate ale Ucrainei au eliminat această țintă aeriană inamică.

Muzeul Național de Istorie Militară al Ucrainei este situat pe strada Mikhail Hrushevsky, 30/1, Kiev. Nu este departe de Casa Centrală a ofițerilor AFU.

 fotografie Muzeu fotografie Muzeu fotografie Muzeu museum photo ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.