5 morți au fost scoși de sub dărâmăturile căminului din Chernihiv/screenshot

În Chernihiv, cinci victime au fost scoase de sub dărâmăturile căminului, printre care trei copii.

acest lucru a fost raportat în serviciul de presă al Departamentului principal al Serviciului de urgență de stat în regiune.

Potrivit informațiilor, în timpul dezasamblării structurilor de cămin din Chernihiv, salvatorii au găsit cadavrele a cinci persoane decedate, inclusiv trei copii.

Ca urmare a atacului aerian care a avut loc pe 13 martie, mai multe clădiri înalte din Districtul Zaza, inclusiv un dormitor, au fost avariate în Chernihiv. A existat o distrugere parțială a clădirilor rezidențiale. Apoi, potrivit Serviciului de urgență de stat, o persoană a murit, două au fost rănite.

În general, astăzi, începând cu ora 19:00, unitățile serviciului de urgență de Stat din regiunea Chernihiv au fost implicate de 7 ori în eliminarea incendiilor, de încă 4 ori pentru a oferi asistență ca urmare a bombardării clădirilor și instalațiilor rezidențiale.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, într-una din zonele de dormit din Chernihiv, invadatorii au împușcat ucraineni neînarmați care stăteau la coadă pentru pâine. Cel puțin zece morți sunt raportate de la locul faptei. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *