internauții notează că camionul a fost depășit de” karma “/capturi de ecran

Un accident rutier pe scară largă care a implicat camioane și autoturisme a avut loc în Crimeea ocupată. Se știe că o persoană a murit ca urmare a accidentului, mulți răniți, inclusiv copii.

camionul implicat în accident transporta cereale ucrainene furate, potrivit presei din peninsula ocupată temporar.

Un accident masiv a avut loc în Sevastopol. O persoană a fost ucisă, aproximativ 20 de persoane au fost rănite. Există trei copii printre răniți. Unii oameni au fost spitalizați, iar un copil a fost, de asemenea, în spital. 

Pe lângă autoturisme, două camioane au fost implicate în accident. Ocupanții au raportat deja că accidentul s-ar fi putut produce din cauza unei defecțiuni a sistemului de frânare al unuia dintre camioane.

Martorii oculari ai accidentului împărtășesc informații despre incident pe rețelele de socializare și raportează că camionul cu cereale nu a putut încetini și pur și simplu “a demolat” toate mașinile din fața sa. A fost un blocaj de trafic pe autostradă. 

Internauții au reacționat violent la incident. Ei observă că camionul a fost depășit de “karma”, deoarece ocupanții transportau cereale ucrainene furate pe el. 

Citește și:  OVA: se așteaptă ca navele cu cereale ucrainene să părăsească portul Chernomorsk și portul Odessa OVA: se așteaptă ca navele cu cereale ucrainene să părăsească portul Chernomorsk și portul Odessa Zelensky: scopul deblocării porturilor ucrainene este o resursă pentru însămânțarea anului viitor Zelensky: scopul deblocării porturilor ucrainene este o resursă pentru însămânțarea anului viitor ocupanții din Crimeea au visat să extindă operațiunea specială a Federației Ruse în încă patru orașe din Ucraina Ocupanții din Crimeea au visat să extindă” operațiunea specială ” a Federației Ruse în încă patru orașe din Ucraina

anterior, UNIAN a raportat deja că ofițerii de aplicare a legii au expus un grup de persoane implicate în răpirea a peste 650 de mii de tone de cereale din teritoriile ocupate temporar din sudul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.