Rezultatele semnificative ale muncii comune a Forțelor Armate ale Ucrainei și partizanilor din sudul Ucrainei vor apărea în curând/foto a forțelor TRO

Forțele Armate ale Ucrainei coordonează acțiunile cu partizanii din teritoriile sudice ocupate temporar ale țării. În curând vor apărea rezultate semnificative ale activității comune a Forțelor Armate din Ucraina și a mișcării de rezistență.

Acest lucru a fost anunțat de șeful Centrului de presă al forțelor de apărare din sudul Ucrainei Natalia Gumenyuk în aerul teledonului național.

“[Mișcarea partizană] este destul de activă, în combinație cu noi, astfel încât înfrângerea noastră de foc și focul lor intern în toate sensurile sunt foarte eficiente. Și cred că în viitorul apropiat veți vedea exact rezultatele care vor sublinia că acționăm împreună”, a spus Gumenyuk.

Amintiți-vă că la sfârșitul lunii iulie în regiunea Herson, partizanii au aruncat în aer o mașină cu ofițeri de poliție care au defectat la inamic. Un trădător a fost eliminat, iar al doilea a fost rănit.

Forțele de rezistență desfășoară, de asemenea, o luptă informațională în sud. De exemplu, au pus pliante care cer să se opună așa-numitului “referendum”.

Și astăzi, pe 5 August, s-a raportat că gauleiterul din regiunea Kherson, Vladimir Saldo, a fost pus într-o comă indusă medical. Ar fi putut fi otrăvit.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.