în direcția Bakhmut, inamicul a lovit cu rachete, a atras DRG și UAV - uri/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua în direcția Bakhmut, inamicul lovea cu rachete, atrăgea DRG și UAV/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

În direcția Bakhmut, inamicul a lansat rachete și atacuri aeriene asupra Toretsk și Raisky, a efectuat recunoaștere aeriană și a atras grupuri de sabotaj și recunoaștere.

Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcția Bakhmut, ocupanții au bombardat zonele Berestovo, Bilogorivka, Soledar, Pokrovsky, Bakhmut, Poll, Valea Veselaya, Vershka, Maysky, Kodemi, Toretsk și Shumov. El a efectuat rachete și atacuri aeriene asupra Toretsk și Paradise și atacuri aeriene lângă Berestovo. El a efectuat recunoaștere aeriană de la un UAV de tip Orlan-10 și a atras grupuri de sabotaj și recunoaștere”, se arată în raport.

În direcțiile Avdeevsky, Kurakhovsky, Novopavlovsky și Zaporozhye, pentru a lega trupele noastre, inamicul a efectuat bombardamente de artilerie în zonele așezărilor Avdeevka (cocs), Veseloye, Maryinka Novomikhailovka, Pavlovka, Prichistovka, Zheleznodorozhnoye, Belogorye, Malaya Tokmachka, Novodanilovka și Kamenskoye. El a efectuat atacuri aeriene lângă Kamenka, Avdiivka și Novomikhailivka.

Citește și:  soldații ucraineni au respins cu succes asaltul invadatorilor în direcția Dovgenkoye și a Văii Soldații ucraineni au respins cu succes asaltul invadatorilor în direcția Dovgenky și Valea  Armata belarusă a rotit personalul și echipamentul la granița cu Ucraina Armata din Belarus a efectuat o rotație de personal și echipamente la granița cu Ucraina

În direcția Pivdennobuzky, pentru a preveni regruparea trupelor noastre, agresorul a efectuat foc de artilerie în zonele așezărilor Belaya Krinitsa, Partizanskoye, Blagodatnoye, Kiselevka, Novogrigorovka, Zarya, Kotlyareva, șevcenko, Valea stepei, Ukrainka, Nikolaev și Kulbakino. UAV-urile au fost aduse pentru a regla focul.

În zonele Mării Negre și Mării Azov, gruparea navală a inamicului își concentrează principalele eforturi pe blocarea transportului civil. Patru portavioane de rachete de croazieră Kalibr sunt pregătite pentru atacuri cu rachete.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, soldații ucraineni au respins cu succes asaltul invadatorilor în direcția Dolgenky și a văii. În direcția Harkov, inamicul deține o grupare de trupe din districtele militare occidentale și estice. Principalele eforturi se concentrează pe apărare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.