în direcția Donetsk, inamicul formează unități consolidate și recuperează puterea/foto REUTERSÎn direcția Donetsk, inamicul formează unități consolidate și recuperează puterea/foto de REUTERS

În direcția Donetsk, ocupanții formează unități consolidate. Ei au creat un nou BTGr de la cei care și-au pierdut capacitatea de luptă. Și o parte din trupe au fost trimise să se recupereze.

Informațiile corespunzătoare au fost împărtășite de centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina într-un nou raport din față.

“În direcția Donetsk, inamicul s-a regrupat pentru a consolida acțiunile ulterioare în direcția Bakhmut. În plus, a fost detectată formarea diviziunilor consolidate. Deci, în legătură cu pierderi semnificative, s-a remarcat reformarea a două grupuri tactice de batalion din unitățile Armatei a 5-a combinate de arme care și-au pierdut capacitatea de luptă într-un singur BTGR consolidat”, a raportat Statul Major General.

Inamicul a retras, de asemenea, unități ale brigăzii 1 de pușcă motorizată separată a Corpului 1 armată din zona luptelor active. Au fost trimiși pentru a restabili capacitatea de luptă după pierderi semnificative.

Reamintim, potrivit declarației șefului Luhansk Ova Serghei Gaidai, invadatorii avansează de-a lungul autostrăzii Bakhmut-Lisichansk. Așezările din apropierea acestuia sunt sub bombardament continuu. Rashiștii încearcă să taie traseul pentru a-i duce pe apărătorii ucraineni într-un cordon. Cu toate acestea, gruparea AFU din Regiunea Luhansk nu este întreruptă.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.