oponenții încearcă să avanseze în direcția Bakhmut, împărtășită în Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto REUTERSOponenții încearcă să avanseze în direcția Bakhmut, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei partajate/foto REUTERS

În direcția Donetsk, forțele de ocupație încearcă să avanseze spre orașul Bakhmut și să stabilească controlul asupra orașului Severodonetsk.

Acest lucru este discutat în Rezumatul seara a Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Se remarcă faptul că în direcția Severodonetsk, inamicul a efectuat atacuri aeriene în zonele așezărilor Verkhnekamenka, Severodonetsk și Sirotino. Luptele continuă pentru orașul Severodonetsk.

“În direcția Bakhmut, inamicul a lansat atacuri aeriene în zonele așezărilor Berestovoye, Yakovlevka, Klinovoye și Vershina și atacuri cu rachete aeriene lângă Sentinel Yar, Novolugansky și Gorny. Inamicul nu a efectuat acțiuni ofensive active în direcția Kramatorsk. El a bombardat pozițiile forțelor de apărare cu artilerie de butoi în zonele Prishib, Sidorov, Donetsk și Mayaks. În direcțiile Avdeevsky, Kurakhovsky, Novopavlovsky și Zaporozhye, inamicul continuă să tragă sistematic pentru a preveni transferul unităților forțelor de apărare în alte direcții”, spune rezumatul.

Statul Major General a raportat, de asemenea, că inamicul a efectuat atacuri aeriene în apropiere de Novobakhmutovka, Kamenka, Avdiivka, Pavlovka, Ugledar și șevcenko. În zona Novobakhmutovka, soldații noștri au respins asaltul și au forțat inamicul să se retragă.

În direcția Yuzhnobug, inamicul încearcă să împiedice avansarea unităților trupelor noastre adânc în teritoriul ocupat cu echipamentul de inginerie al pozițiilor, trăgând din artilerie cu butoi și rachetă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.