consecințele bombardării Harkovului/fotografia serviciului de urgență de StatConsecințele bombardării Harkov/fotografie a serviciului de urgență de Stat

rușii sapă în direcția Harkov și încearcă să efectueze recunoașterea prin luptă.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“În direcția Harkov, inamicul se luptă pentru a ține granițele ocupate. Rusă rusă și Cherkassy Tishek, pepinieră, Borshcheva, Lozova rusă, Chuguev au fost trase de inamic din artilerie de diferite calibre, în special, în apropiere”, se spune în raport.

Recunoașterea inamicului prin luptă în zona așezării Uda a eșuat complet. Invadatorii au suferit pierderi și s-au retras.

Citește și:  un expert militar a sugerat din ce parte ar putea începe contraofensiva APU Expertul militar a sugerat din ce parte ar putea începe contraofensiva AFU  Jdanov a evaluat amenințarea unui atac rus asupra Kharkiv Jdanov a evaluat amenințarea unui atac rusesc asupra Kharkiv cercetașii ucraineni au distrus DRG-ul rus lângă Harkov, comandantul a fost capturat (video) Ofițerii de informații ucraineni au distrus DRG rus lângă Harkov, comandantul a fost capturat (video)

Anterior, analiștii de la Institutul American pentru studiul războiului au spus că Putin a ordonat probabil capturarea Harkovului și a părții neocupate a regiunii Harkov. 

Kharkiv este prima capitală a Ucrainei:

Prima capitală este titlul neoficial al orașului Kharkiv. A fost înființată datorită faptului că, la 19 decembrie 1919, Harkov a fost declarat oficial capitala Republicii sovietice ucrainene nou create (mai târziu Republica Sovietică Socialistă Ucraineană ca parte a URSS), spre deosebire de UNR existent atunci cu capitala sa la Kiev.Kievul a primit statutul de capitală a Ucrainei abia în 1934. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.