unitățile punitive ale Gărzii Ruse au pierdut o cantitate semnificativă de arme și echipamente militare/Fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

În direcția Izyum din regiunea Harkov, unitățile de asalt ale forțelor de ocupație ruse au fost de fapt distruse.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei la 00:00, Publicat pe Facebook.

“În direcția Izyum, inamicul a încercat să străpungă apărarea trupelor noastre, dar a reușit, unitățile de asalt ale invadatorului au fost de fapt distruse”, se spune în raport.

în același timp, ocupanții suferă pierderi semnificative.

“Starea morală și psihologică a personalului este scăzută și se înrăutățește cu fiecare zi ulterioară a ostilităților. Unitățile punitive ale Rosgvardiya implicate în operațiuni de luptă au pierdut o cantitate semnificativă de arme și echipamente militare. Recuperarea pierderilor se datorează echipamentelor învechite și parțial defecte”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că biroul comandantului orașului rus Belgorod investighează 10 militari ai celei de-a 138-a brigăzi de puști motorizate care au luat parte la ofensiva de la Harkov și din cauza pierderilor grele ale unității a refuzat să continue participarea la ostilități, a incitat restul să se întoarcă acasă.

“Este semnificativ faptul că șeful celui de-al 652-lea grup de operațiuni informaționale și psihologice ale forțelor teroriste Ruse a primit o mustrare severă pentru munca slabă la crearea așa-numitei “Republici Populare Kherson”. Conducerea Kremlinului nu este mulțumită de faptul că nu există nici măcar o “imagine” indicativă condiționată prin rezistența populară”, relatează Statul Major General.

după cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General, ocupanții ruși construiesc daune de incendiu și sisteme logistice pentru a se pregăti pentru o ofensivă asupra Kievului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.