ocupanții au suferit pierderi semnificative în direcția Donetsk/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

În direcția Polessky din regiunea Kiev, ocupanții exploatează aleatoriu teritoriul, creând un pericol pentru populația civilă.

Acest lucru este raportat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 24:00 din 15 martie.în special, inamicul nu a efectuat acțiuni ofensive active în direcția Polessky.

“După ce a suferit pierderi, inamicul, încălcând normele dreptului umanitar internațional, desfășoară exploatarea haotică a zonei, creând condiții de viață periculoase pentru populația civilă din Ucraina. Odată cu aceasta, inamicul a efectuat regruparea, restabilind capacitatea de luptă a unităților înfrânte în bătăliile anterioare. Ca urmare a acțiunilor eficiente ale Forțelor Armate ale Ucrainei, inamicul suferă pierderi semnificative de forță de muncă și echipamente”, se arată în raport.

În același timp, în direcția Seversky, inamicul s-a concentrat pe efectuarea recunoașterii în timpul zilei și are, de asemenea, probleme cu furnizarea de trupe cu muniție.

“În direcția Slobozhansky, inamicul încearcă să consolideze gruparea existentă prin concentrarea rezervelor în apropierea frontierei de stat, blocarea accesului la orașul Sumy din direcția sudică și blocarea orașului Izyum. Nu are succes”, spune mesajul.

În același timp, în direcția Donetsk, inamicul a făcut o încercare nereușită de a avansa în direcțiile așezărilor Rubezhnoye, Severodonetsk, Lisichansk, ca urmare a faptului că ocupanții au suferit pierderi semnificative și au fost forțați să se retragă în poziția inițială. În zona Popasnaya, inamicul încearcă să dețină poziția ocupată. Nu are succes în zona Avdiivka.

“Situația rămâne cea mai gravă din regiunea Mariupol, unde inamicul încearcă să blocheze orașul la periferia vestică și estică a orașului. Are pierderi semnificative, este forțat să introducă rezerve de la Brigada marină separată 810”, se arată în raport.

În plus, în direcția Southern Bug, inamicul și-a concentrat eforturile pe menținerea frontierelor ocupate, îmbunătățind echipamentul de inginerie al pozițiilor existente. Nu renunță la ideea continuării ofensivei în direcția Krivoy Rog.

Citește și:  Ministerul Afacerilor Interne cere să raporteze plasarea echipamentului inamic în chatbot Ministerul Afacerilor Interne solicită să raporteze cu privire la plasarea echipamentului inamic în chatbot în Ucraina, cheltuielile pentru armată au crescut cu 67 miliarde grivne În Ucraina, cheltuielile pentru armata a crescut cu 67 miliarde grivne  Ucraina trebuie să caute garanții de securitate pe termen lung - Zelensky Ucraina trebuie să caute garanții de securitate pe termen lung-Zelensky NATO activează furnizarea de sisteme moderne de apărare aeriană Ucrainei NATO activează furnizarea de sisteme moderne de apărare aeriană Ucrainei

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Restricții legate de circulația valutară în țară, obligații de datorie, sancțiuni împotriva băncilor rusești etc. rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Analiștii prezic că economia rusă va intra în incapacitate de plată în luna aprilie a acestui an.

producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.