în direcția slavă, invadatorii au eșuat în recunoaștere prin luptă și s-au retras cu pierderi/Reuters foto

În direcția slavă, inamicul a încercat să efectueze recunoașterea luptând lângă Mazanovka. Rezultatul nu a reușit din cauza profesionalismului apărătorilor ucraineni. Invadatorii au suferit pierderi și au fost forțați să se retragă.

astfel de informații au fost împărtășite de centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina în raportul tradițional de seară de pe front.

“În direcția slavă, inamicul a efectuat daune de foc în zonele așezărilor Dolina, Dibrovnoye, Mazanovka, Bogorodichnoye, Adamovka, Andreevka, Barvenkovo, Vernopolye, Velikaya Kamyshevakha, Krasnopolye, Novaya Dmitrovka, Krestishche, Novopavlovka, Nikopol, Chervonoye și Suligovka. A folosit aviația pentru a lovi lângă Bogorodichny. Invadatorii, datorită acțiunilor iscusite ale soldaților ucraineni, au eșuat sincer recunoașterea în direcția Mazanovka și s-au retras cu pierderi”, a raportat Statul Major General.

Nu există rapoarte despre ostilități active în direcția Kharkiv. Inamicul a folosit tancuri, tunuri și artilerie rachetă pentru a bombarda Harkov și așezări în nordul, estul și sudul Centrului regional. Atacurile aeriene au fost efectuate în apropiere de Verkhny Saltov, Petrovka și Mospanovo.

Amintiți-vă că în raportul de dimineață al Statului Major General, a fost menționat și despre recunoașterea inamicului nereușită prin luptă în zona văii în direcția slavă.

Slavyansk, după retragerea trupelor ucrainene din Lisichansk, a devenit o zonă de front. Informațiile britanice au numit capturarea orașului următoarea țintă operațională a Rashiștilor.

Potrivit analiștilor Institutului pentru studiul războiului, armata de ocupație poate încerca să atace Slavyansk și Kramatorsk din trei direcții. Acum inamicul efectuează atacuri limitate în Donbas, astfel încât APU să nu profite de inițiativă și se pregătește pentru următorul mare asalt.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.