falsÎn direcția slavă, inamicul a făcut o încercare nereușită de furtună/fotografie ua.depositphotos.com

În direcția slavă, inamicul a făcut o încercare nereușită de furtună pentru a îmbunătăți situația din zonele Mazanivka, Ivanovka și Vale.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei la ora 6:00.

“În direcția Slavyansk, unitățile inamice au continuat operațiunile de asalt pentru a îmbunătăți situația tactică din zonele Mazanivka, Ivanovka și Vale. Toate acțiunile inamicului în direcțiile acestor așezări nu au reușit. Soldații noștri au condus invadatorii înapoi”, se spune în mesaj.

Se remarcă faptul că inamicul a tras din artileria barilului și lansatoare de rachete multiple în zonele așezărilor Chepel, Velikaya Kamyshevakha, Barvenkovo, Dubravny, Mazanivka, Bogorodichnoye și Adamovka.

Citește și:  soldații ucraineni au respins o încercare de asalt inamic lângă Dementievka în regiunea Kharkiv-Statul Major General Soldații ucraineni au respins o încercare de asalt inamic lângă Dementievka în regiunea Kharkiv-Statul Major General  dezertarea este în creștere în rândul ocupanților, partizanii vânează trădători-ISW dezertarea este în creștere în rândul ocupanților, partizanii” vânează ” pe trădători – ISW

Potrivit Statului Major General, inamicul încearcă să îmbunătățească situația tactică în direcțiile Bakhmut și Novopavlovsky.

În special, ocupanții efectuează atacuri sistematice de incendiu asupra pozițiilor de-a lungul liniei de contact pentru a limita acțiunile unităților forțelor de apărare ucrainene și pentru a folosi aviația de asalt și armată.

în unele zone efectuează echipamente de fortificare a pozițiilor avansate.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 10 iulie, în direcția slavă, inamicul a încercat să efectueze recunoașterea luptând lângă Mazanivka. Rezultatul nu a reușit din cauza profesionalismului apărătorilor ucraineni. Invadatorii au suferit pierderi și au fost forțați să se retragă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.