în direcția Seversky, inamicul continuă să efectueze măsuri pentru a consolida acoperirea frontierelor secțiunii ucraineano-ruse din regiunile Bryansk și Kursk/foto UNIANÎn direcția Seversky, inamicul continuă să întreprindă măsuri pentru a consolida acoperirea secțiunii frontierei ucraineano-ruse în regiunile Bryansk și Kursk/foto UNIAN

în direcția Slobozhansky, ocupanții exploatează zona pe rutele posibilului avans al unităților ucrainene.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcția Slobozhansky, inamicul antrenează personalul pentru a completa unitățile motorizate de pușcă, tanc și artilerie. Provoacă daune de incendiu și efectuează exploatarea la distanță a terenului pe rutele de avansare posibilă a unităților trupelor noastre”, se spune în mesaj.

În direcția Kharkiv, potrivit Statului Major General, principalele eforturi ale trupelor ruse se concentrează pe menținerea pozițiilor ocupate și restrângerea avansului AFU.

Potrivit Statului Major General, nu există schimbări semnificative în activitățile unităților forțelor armate din Belarus în direcțiile Volyn și Polessky, măsurile continuă să consolideze protecția secțiunii de frontieră Belarus-ucraineană. Amenințarea cu rachete și atacuri aeriene de pe teritoriul Belarusului rămâne.

“În direcția Seversky, inamicul continuă să întreprindă măsuri pentru a consolida acoperirea frontierei ucraineano-ruse în regiunile Bryansk și Kursk, până la două grupuri tactice de batalion din trupele aeriene ale Forțelor Armate ale Federației Ruse sunt implicate în ele”, se arată în raport.

Citește și:  14 civili au fost răniți ca urmare a bombardamentelor din regiunea Mykolaiv, sunt morți În Nikolayevshchina, ca urmare a atacurilor 14 civili sunt răniți, există morți Rusia încearcă să captureze Severodonetsk, dar Ucraina păstrează controlul-inteligență Rusia încearcă să profite de Severodonetsk,dar Ucraina păstrează controlul-informații  trupele rusești încearcă să păstreze controlul asupra regiunii Kherson Trupele rusești încearcă să mențină controlul asupra regiunii Herson

anterior, UNIAN a raportat deja că inamicul a restabilit ofensiva în direcția slavă și regrupează trupele în regiunea Donețk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.