în instrucțiunile ocupanților de sabotaj Donbass și cooperează cu ofițerii de informații ucraineni-GUR/foto REUTERSÎn Donbas, sabotaj instrucțiunile ocupanților și să coopereze cu ofițerii de informații ucraineni-GUR/foto REUTERS

Locuitorii teritoriilor ocupate temporar intensifică cooperarea cu agențiile de informații și de aplicare a legii din Ucraina.

Acest lucru a fost raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării.

Se remarcă faptul că, pe fondul eșecurilor militare și al pierderilor de forță de muncă, care sunt efectuate de trupele de ocupație în fiecare zi, populația din Donbass încearcă să saboteze instrucțiunile invadatorilor și să evite orice cooperare cu autoritățile de ocupație.

Citește și:  funcționarul magazinului a salvat cumpărătorul de mobilizare în LPR și l-a filmat Vânzătorul magazinului a salvat cumpărătorul de mobilizare în “LNR” și l-a filmat pe videodatele privind pierderile mobilizate în Donbasul ocupat au fost dezvăluite datele privind pierderile “mobilizate” în Donbasul ocupat au fost dezvăluite

În același timp, locuitorii din teritoriile ocupate sunt intensificarea cooperării cu informații și agențiile de aplicare a legii din Ucraina

“După înfrângerea completă de către apărătorii Ucrainei a mai multor unități, care includeau rezidenți mobilizați forțat din Donbass, bărbați din regiunile Donetsk și Luhansk, chiar și în ciuda amenințărilor cu arestări, refuză categoric să lupte în Forțele Armate ale Federației Ruse. Administrațiile de ocupație ruse au primit instrucțiuni urgente de la Moscova pentru a lua măsuri urgente pentru a ridica luptaspiritul ocupanților din unitățile militare și în rândul populației teritoriilor temporar necontrolate ale Ucrainei. Propagandiștii ruși aduși la Donețk și Lugansk filmează deja videoclipuri de propagandă și filme despre succese și victorii, organizează concerte și creează muzee de glorie militară”, se spune în mesaj. 

De asemenea, după cum a declarat GUR, recent a fost deschisă o expoziție “nazismul în Ucraina” în așa-numitul “Ministerul Afacerilor Interne al RPD”.

“Ca întotdeauna, ocupanții încearcă să dea afară al Doilea Război Mondial-Epoca elemente ca obiecte personale ale apărătorilor moderne ale Ucrainei. Informațiile despre activitățile infracționale ale persoanelor implicate în descoperirea sa, din proprie inițiativă, au fost transferate autorităților ucrainene de câteva zeci de rezidenți patrioți din Donetsk simultan”, se spune în raport.

După cum a scris UNIAN, pentru pierderile uriașe ale ocupanților din Federația Rusă nu există forță de muncă pentru a-și reface trupele în Ucraina. Prin urmare, vor să atragă chiar și femei.

Ocupanții intenționează, de asemenea, să implice studenți din teritoriile ocupate temporar din regiunea Donetsk în ostilități.

toți cei care sunt prinși intră în ORDLO sub “mobilizare”. Un ocupant cu probleme de vedere a fost capturat și a spus cum sunt luate persoanele cu dizabilități în rândurile invadatorilor ruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *