în Donbass, parașutiștii ucraineni au distrus o mașină blindată modernă a Federației Ruse/ecran videoÎn Donbas, parașutiștii ucraineni au distrus o mașină blindată modernă a ecranului Federației Ruse/video

Soldații ucraineni ai unei unități separate de artilerie obuzieră a Dshv a Forțelor Armate ale Ucrainei din Donbas au distrus cele mai noi echipamente ale ocupanților ruși cu o lovitură precisă – vehiculul blindat de Patrulare al Regardiei invadatorilor împreună cu echipajul.

Acest lucru este raportat de comanda trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

“O mașină blindată modernă a Gărzii Ruse “Patrol” arde în regiunea Donetsk. Mașina ocupanților a fost observată de recunoașterea noastră aeriană. Am transferat coordonatele țintei către Tunarii DSHV și apoi – o chestiune de tehnică. Am identificat obiectivul, am fost ghidați… iar echipamentul, împreună cu ocupanții, s-au transformat în cenușă”, a spus comanda într-un comunicat.

Videoclipul zilei

Anterior, UNIAN a raportat că apărătorii ucraineni doborât trei vehicule aeriene fără pilot ale ocupanților. După cum sa menționat, ocupanții continuă să utilizeze UAV-uri de nivel operațional-tactic pe întreg teritoriul statului nostru pentru recunoașterea aeriană și corectarea incendiilor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *