imagini ale înfrângerii elicopterului de atac al ocupanților/ScreenshotImagini cu înfrângerea elicopterului de atac al invadatorilor/Screenshot

Soldații ucraineni nu se obosesc să distrugă “turiștii” ruși pe pământul nostru și să le provoace pierderi grave. De data aceasta, luptătorii SSR Azov au înregistrat un elicopter rus de atac Mi-35M în contul lor.

Videoclipul aterizării “păsării” a fost publicat în canalul său de telegramă de către fostul comandant al regimentului Maxim Zhorin.

În imagini, puteți vedea că elicopterul inamic zbura la altitudini mici pentru a evita să fie lovit de rachete. După ce Stinger MANPADS au lucrat la el, acesta cade la pământ și explodează.

Cel mai probabil, piloții ruși nu au putut să părăsească locul accidentului elicopterului și s-au amestecat cu cernoziomul ucrainean.

ce se știe despre pierderile inamice în război

Timp de aproape patru luni de război la scară largă, Forțele Armate ale Ucrainei au “otkobzonat” aproximativ 32 de mii de soldați ruși. Numai în ultima zi au fost eliminate două sute de ocupanți. În plus, soldații noștri au distrus o cantitate imensă de echipamente inamice: tancuri, avioane, sisteme de apărare aeriană, rachete de croazieră și altele asemenea.

Se remarcă faptul că inamicul a suferit cele mai mari pierderi în ultima zi în direcția Bakhmut. anterior, UNIAN a raportat că cazurile de concediere a unui număr mare de personal militar din cauza refuzului de a participa la ostilități în Ucraina au devenit mai frecvente în armata rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.