rușii impun ruble pe teritoriile ocupate/foto de REUTERSRușii impun ruble pe teritoriile ocupate/foto de REUTERS

În Energodar ocupat temporar, invadatorii ruși au început să pună ruble în circulație.

Acest lucru este raportat în Energoatom.

“S-au deschis magazine în oraș, unde cârnații, cârnații și alte produse aduse din Crimeea, Belarus și Federația Rusă sunt vândute pentru cele” din lemn”. Există clienți în aceste magazine? Da, și multe. Cu toate acestea, nu este vorba despre dragostea produselor conform standardelor sovietice GOST, ci despre faptul că oamenii nu mai au bani ucraineni “vii”. Cu toate acestea,” orub ” nu provoacă bucurie și optimism. Indiferent cât de greu încearcă ocupanții și slujitorii lor, locuitorii locali sunt atenți să înlocuiască Hrivna cu bani invadatori”, se spune în raport.

Ei doresc, de asemenea, să lanseze Sberbank din Rusia pe baza Oschadbank ucrainean capturat.

Este raportat că de la 1 Mai, ocupanții vor să pună ruble în circulație în Melitopol. Datorită rezistenței populației, invadatorii vor implica foști angajați ai sistemului bancar în acest “proces”, trimițându-i la Rostov-on-Don pentru exerciții. 

Citește și:  Federația Rusă a lovit regiunea Dnipropetrovsk :au apărut detalii despre o nouă sosire (foto) Federația Rusă a lovit regiunea Dnipropetrovsk: au apărut detalii despre o nouă “sosire “(foto) ideea rușilor cu un referendum în regiunea Herson a eșuat lamentabil — KIU Ideea rușilor cu un “referendum” în regiunea Herson a eșuat lamentabil — kiu  Rusia a calculat greșit când a pariat pe un tanc ofensiv-expert militar Rusia a calculat greșit când a pariat pe un tanc ofensiv – expert militar

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.