locuitorii din Energodar merg la mitinguri pro-ucrainene /foto: Dmitry Orlovlocuitorii din Energodar merg la mitinguri pro-ucrainene/foto: Dmitry Orlov

Pentru participarea la evenimente de masă din 9 mai în Energodar ocupat, Rashiștii sunt gata să plătească în numerar în ruble, astfel încât doar mai mulți cetățeni să fie de acord să se alăture mulțimii.

Acest lucru este menționat în mesajul canalului de știri Telegram Energodar.

“Pentru participarea la evenimentele de masă din 9 mai, Rashiștii sunt gata să plătească în ruble în numerar, astfel încât doar mai mulți cetățeni sunt de acord să se alăture mulțimii. Ei caută participanți și distribuie așa–numitul ajutor umanitar – medicamente și produse în ajunul “sărbătorii””, se spune în mesaj.

locuitorii orașului sunt îndemnați să nu participe la activitățile ocupanților.

“Energodars, nu faceți o înțelegere cu conștiința dvs. și nu flirtați cu pericolul, pentru că va trebui să lucrați în întregime “brânza gratuită”, după ce ați aprins pe canalele TV de propagandă și ați “înnebunit” în timpul provocărilor care sunt 100% probabil să fie aranjate de ocupanți. Pentru că astăzi vei mânca bine, iar mâine s-ar putea pierde cel mai multvaloros-viață! Încă o dată, vă îndemnăm să vă abțineți de la participarea la orice evenimente de masă din 9 mai și să nu fiți ispitiți de fișele invadatorilor! Amintiți-vă: sunteți pe propriul teren și Ucraina va reveni în curând viața pașnică în toate teritoriile ocupate temporar de ruși! Trebuie să ne ridicăm. Stai așa! Energodar este Ucraina!”,- spune mesajul.

De asemenea, ocupanții creează o “atmosferă festivă” în Energodar capturat, forțând cetățenii să decoreze ferestrele apartamentelor și caselor cu “simboluri ale Marii Victorii”.

“Toată lumea ale cărei ferestre au vedere la fațadele clădirilor este obligată să se pregătească pentru imersiune în această atmosferă, astfel încât desenele și inscripțiile (cu alte cuvinte, simbolurile propagandei) să poată fi văzute de toți trecătorii. În plus, rashiștii implică activ copiii și tinerii în evenimente culturale și educaționale, colectându-I și dând instrucțiuni despre “istoria reală a Marelui Război și o victorie și mai mare”, spune mesajul.

cetățenii sunt avertizați cu privire la posibilele provocări ale rashiștilor.

“După cum putem vedea, spălarea creierului cetățenilor în ajunul zilei de 9 mai a atins un nou nivel, deoarece cu cât mai mulți oameni ocupanții reușesc să se implice în “sărbătoare”, cu atât imaginea de pe ecran va fi mai strălucitoare. Iar rapoartele” de pe scena evenimentelor în care au avut loc provocările naționaliștilor ucraineni împotriva civililor ” vor arăta cu atât mai strălucitoare în mass-media de propagandă! Și cu siguranță vor exista provocări! Prin urmare, dragi Energodars, criticați toate propunerile ocupanților și rămâneți acasă pe 9 mai. Nu vă puneți în pericol și așteptați în viață și nevătămați pentru eliberarea țării voastre natale!”,- ei numesc mesajul.

Amintiți-vă că în Energodar, ocupanții au început să pună ruble în circulație.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *