fotografie: facebook.com/GeneralStaff.ua fotografie: facebook.com/GeneralStaff.ua

astăzi ,pe 16 iunie, în estul țării, apărătorii ucraineni au eliminat 26 de ocupanți.

Potrivit grupului operațional-tactic” Vostok”, apărătorii ucraineni continuă să restrângă agresorul.

“Astăzi, pe 16 iunie, trupele fasciste ruse au făcut 1 Încercare de acțiuni de asalt. Pierderile inamicului sunt: personal – 26, BTR – 1, UAV – 1, combustibil și lubrifianți – 1”, se spune în mesaj.

Amintiți-vă că în regiunea Donetsk, soldații ucraineni au “aterizat” cu măiestrie un elicopter rus Mi-35M. Stinger MANPADS a funcționat atât de bine la echipamentul ocupanților. După cum sa raportat, cel mai probabil, piloții ruși nu au putut să părăsească locul accidentului elicopterului.

Ce se știe despre pierderile inamice în război

Timp de aproape patru luni de război la scară largă, Forțele Armate ale Ucrainei au “otkobzonat” aproximativ 32 de mii de soldați ruși. Numai în ultima zi au fost eliminate două sute de ocupanți. În plus, soldații noștri au distrus o cantitate imensă de echipamente inamice: tancuri, avioane, sisteme de apărare aeriană, rachete de croazieră și altele asemenea.se remarcă faptul că inamicul a suferit cele mai mari pierderi în ultima zi în direcția Bakhmut. 

Anterior, UNIAN a raportat că cazurile de eliberare a unui număr mare de personal militar din cauza refuzului de a participa la ostilități în Ucraina au devenit mai frecvente în armata rusă.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.