Putin a făcut o grămadă de Greșeli, a declarat reprezentantul inteligenței/screenshot-ului EstonianPutin a făcut o mulțime de Greșeli, a declarat un reprezentant al serviciilor de informații estoniene/screenshot

cea mai mare preocupare este greșelile de calcul ale președintelui rus Vladimir Putin.

Acest lucru a fost declarat de directorul general al Departamentului Estonian de Informații Externe Mikk Marran la forumul de securitate din Aspen, rapoarte ERR.

Marran a declarat că de la începutul invaziei pe scară largă a Ucrainei, Putin a făcut o serie de calcule greșite.

“El (Putin – n. red.) fie s-a bazat pe informații incorecte în deciziile sale, fie pur și simplu nu crede informațiile care i se oferă”, a spus el.

Având în vedere aceste fapte, nu sunt excluse noi greșeli ale șefului Kremlinului.

Acesta este motivul pentru care este atât de important pentru Statele Unite și NATO să sublinieze că fiecare centimetru pătrat al teritoriului Alianței va fi apărat din primul moment de atac, a adăugat el.

Citește și:  expertul militar a evaluat amenințarea ofensivei invadatorilor asupra Zaporozhye Un expert militar a evaluat amenințarea ofensivei invadatorilor asupra Zaporozhye  Zhdanov a răspuns dacă APU poate intra în Crimeea după eliberarea lui Kherson Jdanov a răspuns dacă APU poate intra în Crimeea după eliberarea Herson rușii sunt pe cale să rămână fără abur: MI6 a anunțat un punct de cotitură în război “Rușii sunt pe cale de a alerga afară de abur”: MI6 a anunțat un punct de cotitură în război

războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești sunt încă concentrate pe capturarea Donbass. 

Inamicul atacă zona Ivano-Dariivka, regiunea Donetsk, precum și centrala termică Uglegorsk, pentru a avansa spre Kramatorsk și Slavyansk.

La rândul său, Pentagonul a declarat că, în ciuda pierderilor grele pe care Federația Rusă le-a suferit în luptele pentru regiune, Forțele Armate ruse au avansat doar până la 16 km în 90 de zile. acest lucru, a remarcat generalul Milli, nu este un avans foarte mare.

Potrivit experților de la Institutul pentru studiul războiului, rușii pierd puterea de luptă ofensivă în bătăliile locale pentru așezări relativ neimportante. 

Deci, Forțele Armate ale Federației Ruse încă nu au luat Seversk după capturarea lui Lisichansk. În plus, armata rusă nu a reușit să lanseze un atac asupra lui Bakhmut. ofensiva actuală a ocupanților este de așteptat să atingă punctul culminant în următoarele săptămâni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.