fals

Ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, a dispărut brusc din spațiul public. A apărut ultima dată în public pe 11 martie. Jurnaliștii nu l-au văzut de 12 zile.

Acest lucru este raportat de jurnaliștii de investigație ruși din publicațiile “Mediazona” și “Agenția”.

Shoigu este de obicei foarte activ în mass-media. El a crescut semnificativ personalul serviciului de presă, departamentul a muncit din greu la o imagine publică.

Până pe 11 martie, Shoigu a apărut în știri aproape zilnic. Acum, spațiul informațional îl amintește ocazional, dar fără fotografii și videoclipuri proaspete.

Înconjurat de șeful Ministerului Apărării al țării ocupante, ei discută că are probleme cardiace.

Pe 11 martie, Shoigu a acordat premii de stat ocupanților care au participat la “operațiunea militară specială”. Acest videoclip este ultimul cu participarea sa.

La 18 martie, Shoigu a fost menționat într-un mesaj de pe site-ul Kremlinului, care spune că Putin a discutat cu membrii permanenți ai Consiliului de securitate “cursul operațiunii speciale din Ucraina.” Potrivit raportului, Shoigu a fost prezent la întâlnire, dar nu au fost publicate videoclipuri sau fotografii de la întâlnire.

În aceeași zi, o poveste despre Premiile Shoigu a fost lansată pe Channel One. Povestea a fost despre faptul că evenimentul sa întâmplat “astăzi”, dar canalul a arătat un videoclip vechi pentru 11 martie.

Cele mai recente știri din Profilul lui Shoigu de pe site-ul Ministerului Apărării sunt, de asemenea, datate pe 11 martie.

Anchetatorii observă că nu numai Shoigu a dispărut. După 11 martie, nu au fost raportate evenimente cu participarea șefului Statului Major General rus Valery Gerasimov.

Amintiți-vă că armata rusă a intrat pe teritoriul ucrainean dimineața devreme, pe 24 februarie. În primul rând, invadatorii au bombardat facilitățile militare și apoi au atacat așezările pașnice, în special Kiev, Mariupol, Chernihiv, Kharkiv, Kherson și Nikolaev.informațiile ucrainene raportează că președintele rus Vladimir Putin și ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, se pregătesc să implice minori în războiul împotriva Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *