fotografie facebook.com/MNS.GOV.UA

în Harkov, o școală a fost distrusă de obuze inamice pe timp de noapte, o persoană a fost rănită.

Acest lucru este raportat de către Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei.

“Noaptea, în jurul orei 03: 00, obuzele inamice au lovit una dintre școlile din Kharkiv. O parte cu trei etaje a clădirii pe o suprafață de 800 mp. m a fost distrus. 1 persoană a fost rănită”, se arată în raport.

Se remarcă faptul că în ultima zi, salvatorii garnizoanei Kharkiv a serviciului de urgență de stat nu au încetat să elimine consecințele bombardamentului aerian și bombardarea cartierelor rezidențiale din Kharkiv. În timpul războiului, au făcut 32 de călătorii pentru a elimina incendiile și a demonta molozul clădirilor distruse cauzate de bombardamentele inamice.

Până în prezent, operațiunile de salvare de urgență sunt încă în desfășurare în patru districte din Kharkiv.

“În ultima zi, un alt “hot spot” a fost adăugat pe harta Kharkiv. Ca urmare a unei greve de artilerie asupra clădirilor înalte din cartierul Nemyshlyansky din Kharkiv, mai multe apartamente din 2 clădiri rezidențiale înalte au fost distruse, precum și aprinderea lor. Salvatorii au stins focul pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp, au evacuat oamenii și, de asemenea, au scos corpul decedatului de sub dărâmături”, se arată în raport.

În general, salvatorii au salvat ieri 4 persoane din dărâmături, au găsit și au scos 2 morți din dărâmăturile structurilor de construcție.

Munca de căutare nu se oprește. Datorită muncii salvatorilor pe locul clădirilor distruse, 189 de persoane au fost salvate în timpul războiului.în plus, unitățile pirotehnice ale Serviciului de urgență de stat au efectuat 22 de călătorii pentru a neutraliza muniția de artilerie care nu a explodat.

anterior a fost raportat că ocupanții decojite Kiev: ca urmare a bombardamentelor inamic dimineață, două clădiri rezidențiale înalte au fost avariate.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.