ocupanții distribuie

În Herson, un rezident local a trolat ocupanții ruși, care au distribuit așa-numitul ajutor umanitar de dragul unei imagini pe ROSTV.

Videoclipul a fost publicat în TikTok. Ca răspuns la oferta de a lua ajutor umanitar din mâinile unui rus, femeia a spus că va lua doar caviar roșu.

“Nici. Dacă există caviar roșu, atunci îl voi lua. Dar nu sunt de acord cu nimic altceva, doar caviarul roșu este potrivit”, a spus un rezident din Kherson.

Anterior, locuitorii din Herson, în ciuda blocării ajutorului umanitar ucrainean de către ocupanți, au refuzat să ia “ajutorul” pe care rușii l-au adus în centrul orașului. Videoclipurile au fost postate pe rețelele de socializare cu mai multe camioane parcate lângă clădirile administrative.

La 2 martie, după lupte, invadatorii au preluat controlul asupra Kherson. În special, au confiscat clădirea Administrației Regionale de stat și Turnul TV. Curând au existat informații că forțele de ocupație intenționau să proclame “Republica Populară Kherson”. Pentru a face acest lucru, 2 autobuze mari, 20 de mașini, 2 microbuze și 7 gazele vor fi aduse în oraș.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.