Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.

În Herson-ul ocupat temporar, patrulele invadatorilor ruși au început să meargă la datorie în plină viteză.

Acest lucru este raportat de site-ul “rezistență” creat de forțele de Operațiuni Speciale din Ucraina.

conform datelor lor, patrulele inamice obișnuiau să meargă pe străzi fără echipament de protecție, iar acum “arată ca astronauții.”

Acest lucru este atribuit rezistenței crescânde a locuitorilor orașului ocupat pe fondul abordării Forțelor Armate din Ucraina.

Citește și:  au fost anunțate detalii despre greva de astăzi din regiunea Khmelnytsky Detalii despre greva de astăzi asupra regiunii Khmelnitsky au fost anunțate Jdanov a explicat când este mai bine și de ce să lovești din nou Podul Antonovsky Jdanov a explicat când este mai bine și de ce să lovești din nou Podul Antonovsky câte rachete a mai rămas Rusia: ucrainenii au o prognoză tristă câte rachete a mai rămas Rusia: ucrainenii au o prognoză tristă

“Prin urmare, comanda inamicului simte că”conjunctura sa schimbat.” Prin urmare, dacă în urmă cu câteva zile în Piața Libertății patrula ocupanților era cu un AK-47 și aproape în uniformă completă, acum rușii nu își scot vestele și căștile antiglonț chiar stând într-o mașină, din care majoritatea nu pleacă”, scrie “rezistență”.

După cum a raportat UNIAN, pe 19 iulie, militarii ucraineni au lovit Podul Antonovsky din Kherson ocupat de ruși. 

Câteva zile mai târziu, forțele armate ale Ucrainei “cu precizie chirurgicală” au lovit Podul Daryevsky peste Ingulets din Regiunea Herson.

Potrivit informațiilor Britanice, Podul Antonovsky este principala vulnerabilitate a armatei ruse în regiunea Herson, astfel încât controlul asupra trecerilor peste râul Nipru poate deveni un factor cheie în luptele în această direcție.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *