peste 40 de civili morți au fost găsiți în stafidele sub dărâmăturile clădirii cu cinci etaje/Facebook PhotoPeste 40 de civili morți au fost găsiți în dărâmăturile unei clădiri cu cinci etaje din Izyum/Facebook Foto

Cadavrele a 44 de civili au fost găsite sub dărâmăturile unei case din Izyum, regiunea Kharkiv.

Acest lucru a fost anunțat în telegrama sa de către președintele administrației militare regionale Harkov Oleg Sinegubov.

“În Izyumul ocupat temporar, sub dărâmăturile unei case cu cinci etaje, pe care ocupanții au distrus-o în prima decadă a lunii martie, au fost găsite cadavrele a 44 de civili morți. Aceasta este o altă crimă teribilă de război a ocupanților ruși împotriva populației civile! Le reparăm pe fiecare și vor plăti pentru fiecare!”,- a spus el.

Amintiți-vă că trupele rusești au intrat în Ucraina în dimineața devreme a zilei de 24 februarie. Inamicul a aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare și apoi a tras asupra civililor, în special în regiunea Harkov. Ca urmare a atacurilor inamice, au existat distrugeri și victime.mai târziu, inamicul a intrat în ofensivă împotriva unor părți din estul statului ucrainean. Orașul stafidelor era un punct fierbinte.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *