ocupanții în mod regulat shell Gorky Park  Photo City WatchOcupanții coajă în mod regulat Gorky Park fotografie City Watch

Noaptea în Kharkiv, invadatorii au tras în Parcul Central de Cultură și recreere numit după el. Domnul Gorky.Primarul Kharkiv Igor Terekhov a anunțat acest lucru în telegramă.

“Noaptea, invadatorii au atacat Parcul Gorky, iubit de toți locuitorii din Kharkiv. Din fericire, plimbările nu au fost deteriorate. Clădirile au fost deteriorate”, a spus el.

Potrivit primarului, nu există victime sau răniți.

Amintiți-vă că nu este prima dată când ocupanții bombardează Parcul Gorky. Deci, în luna mai, invadatorii au bombardat acest parc și stadionul Dynamo.

După cum a raportat UNIAN, mai devreme astăzi Terekhov a spus că trupele ruse au tras rachete S-300 la Harkov de două ori pe timp de noapte. Nu au existat informații despre victime.

Citește și:  stațiile de transport public sigure vor apărea în Kharkiv (fotografii ,videoclipuri) Stațiile de transport public sigure vor apărea în Kharkiv (fotografii, videoclipuri) lovitură la Chuguev: sunt răniți, sunt oameni sub dărâmături (foto) Lovitură la Chuguev: sunt răniți, există oameni sub dărâmături (foto)

Și pe 24 iulie, Igor Terekhov a cerut cetățenilor să construiască un program de mișcare în jurul orașului, deoarece rușii lovesc în mod intenționat locuri aglomerate din Kharkiv. Potrivit lui, locuitorii Kharkiv trebuie să construiască un program de circulație în jurul orașului, ținând cont de cel mai important lucru – astfel încât să fie în siguranță.

“Această teroare împotriva noastră va continua. Și sarcina noastră principală acum este să supraviețuim și să trăim. Construiți-vă programul de călătorie în jurul orașului astfel încât să minimalizați călătoriile de dimineață cu transportul terestru. Cel mai adesea folosiți metroul – astăzi este cel mai sigur mod de a călători”, a recomandat primarul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.