opriri sigure vor apărea în Kharkiv înainte de sfârșitul verii/fotografie de Igor TerekhovOpriri sigure vor apărea în Kharkiv înainte de sfârșitul verii/foto Igor Terekhov

Kharkiv Consiliul Local intenționează să construiască în condiții de siguranță de transport public se oprește în luna August. Ei vor putea proteja cetățenii de cochilii rusești.

acest lucru a fost raportat de către primarul din Kharkiv Igor Terekhov în telegramă.

“Am identificat deja primele 25 de locuri unde vor fi instalate în primul rând – pe cele mai aglomerate rute de troleibuze, autobuze și tramvaie”, a spus primarul.

Potrivit acestuia, acestea vor fi structuri din beton armat situate lângă adăposturile de autobuz. Cetățenii vor putea să se adăpostească în cazul unei amenințări de bombardare și să aștepte o alertă aeriană. Se remarcă faptul că există astfel de adăposturi în Israel.

“Se arată a fi eficienți în ceea ce privește protecția împotriva scoicilor și a fragmentelor zburătoare”, a adăugat Terekhov.

 opririle sigure vor putea proteja de fragmente de decojire și zbor/foto Igor Terekhovopriri sigure vor putea proteja de fragmente de decojire și zbor/foto Igor Terekhov

După cum a raportat UNIAN, la Harkov săptămâna trecută, ocupanții ruși au bombardat stațiile de transport public timp de două zile la rând, ducând la moartea a șase persoane, iar alte 26 au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *