în Kherson și în regiune, conexiunea a fost pierdută din nou/ilustrație depositphotos.com În Kherson și regiune, conexiunea a fost pierdută din nou/ilustrare depositphotos.com

în seara zilei de luni, 30 mai, comunicarea a fost pierdută în Herson și Regiunea Herson.

Acest lucru a fost raportat de către șeful administrației militare-civile Luhansk Gennady Laguta

comentarii la “Suspilny”.”Orcii l-au dezactivat! Doar furnizorul Skynet lucrează prin Crimeea!”,- a remarcat el.

Citește și:  inamicul continuă să tragă rezerve în regiunea Kherson - în jurul prânzului Inamicul continuă să tragă rezerve în regiunea Herson-OK “Pivden” contraofensiva APU în regiunea Kherson: ocupanții în panică Contraofensiva AFU în Regiunea Herson: ocupanții în panică Rusia nu va putea câștiga un punct de sprijin în regiunea Herson: expertul prevede victoria forțelor armate din Ucraina (video) Rusia nu va putea obține un punct de sprijin în regiunea Herson: expert prevede Victoria APU (video)

Consilierul său Serhiy Khlanya a menționat că aceasta nu este prima încercare a autorităților de ocupație de a bloca comunicațiile ucrainene și Internetul.

“Conexiunea a dispărut pentru a treia zi. Ocupanții manipulează în mod constant, acuzând în mod constant Forțele Armate ale Ucrainei că au pierdut comunicarea și că au loc bombardamente. Dar nu așa se întâmplă totul. Și dacă vorbim despre dispariția comunicării, trebuie să ne uităm la faptul că, în același timp, ocupantul introduce un operator rus cu codul +7 și începe să distribuie carduri mobile”, spune Khlan.

În același timp, ocupanții au răspândit un fals că conexiunea ar fi fost deconectată de APU. Khlan numește aceste declarații propagandă falsă.

“Cu siguranță nu este în interesul forțelor armate ale Ucrainei, nu este în interesul Ucrainei să blocheze. Dimpotrivă, totul se face pentru a consolida semnalul, pentru a consolida Internetul, pentru a asigura comunicarea poporului nostru și accesul la știri obiective. Toate acuzațiile ocupantului sunt propagandă falsă. Nu există informații fiabile despre situație în acest moment. Dar ocupantul blochează în mod deliberat comunicațiile ucrainene și Internetul”, a comentat el.

După cum a scris UNIAN, cu o zi înainte în Kherson, legătura dintre Kyivstar și Vodafone și internetul de acasă a dispărut. Mai târziu a devenit cunoscut faptul că Operatorul de telefonie mobilă Kyivstar a apărut în Kherson, Vodafone nu a făcut-o.

De asemenea, mass-media rusă a răspândit anterior informații conform cărora Regiunea Herson ar fi trecut la codul telefonic rus +7, iar noii operatori au intrat deja în regiunile ocupate.

În plus, au existat informații că cartelele SIM ale operatorilor de telefonie mobilă ruși au început să fie vândute în Kherson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.