în valurile Koblevo a adus o mină de mare la țărm/screenshot în valurile Koblevo a adus o mină de mare la țărm/screenshot

În Koblevo, valurile au adus o mină de mare de invadatori ruși pe țărm, a detonat necontrolat.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina comenzii operaționale “sud” de pe Facebook cu privire la rezultatele pentru 20 iunie.

“Marea continuă să convingă elocvent turiștii să stea departe de coastă cât mai mult posibil. În Koblevo, valurile au adus o altă mină de mare pe țărm. La o distanță de aproximativ 50 de metri, a detonat necontrolat”, se spune în notă.

Comanda a subliniat că nimeni nu a fost rănit tocmai din cauza lipsei de oameni pe plajă și în apele de coastă.

Citește și:  armata ucraineană a numit un nou număr de nave rusești în Marea Neagră Armata ucraineană a numit un nou număr de nave rusești în Marea Neagră  militarii au povestit despre succesele luptătorilor ucraineni din sud militarii au povestit despre succesele luptătorilor ucraineni din sud

După cum a raportat UNIAN mai devreme, după ce Federația Rusă “a aruncat” mine în Marea Neagră pentru a bloca trecerea navelor, din când în când minele maritime sunt aduse pe țărmurile ucrainene de valuri. Această situație este periculoasă pentru turiști și locuitorii din zonele de coastă.

Așadar, pe 11 iunie, în regiunea Odessa, înotând în mare, un vacant a murit ca urmare a unei explozii de mină. Pe rețelele de socializare, martorii oculari au raportat că o familie de migranți din regiunea Donetsk a venit pe plajă, soțul ei a mers la înot și a fost aruncat în aer de o mină în mare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.