invadatorii au distrus o școală din Kramatorsk  fotografia Ministerului de Interne invadatorii au distrus o școală din Kramatorsk fotografia Ministerului de Interne

În Kramatorsk, salvatorii au găsit cadavrele a trei persoane sub dărâmăturile unei școli distruse ca urmare a unui atac al invadatorilor.

Acest lucru a fost raportat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Ei au menționat că operațiunile de salvare și căutare de urgență au fost finalizate în această dimineață. Salvatorii au eliminat și demontat aproximativ 205 tone de elemente de construcție distruse. Cadavrele a trei persoane au fost găsite sub dărâmături.

 fotografia Ministerului Afacerilor Interne fotografia Ministerului Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a adăugat că 38 de salvatori și 7 echipamente au fost implicate în lucrare.

Citește și:  în Regiunea Luhansk, invadatorii de la Grads au lovit Belogorovka (foto) În Regiunea Luhansk, invadatorii din “Grads” au lovit Belogorovka (foto) ocupanții ruși au acoperit clădirile rezidențiale din Slavyansk cu foc (video) Ocupanții ruși au acoperit clădirile rezidențiale cu foc în Slavyansk (video)

vă reamintim că ieri salvatorii au scos corpul omului decedat de sub dărâmături .

 fotografia Ministerului de Interne fotografia Ministerului de interne

După cum a raportat UNIAN, pe 21 iulie, ocupanții ruși au concediat “Iskanders” la Kramatorsk, în urma cărora au fost distruse o școală și 85 de case private.

tot ieri, informațiile britanice au raportat că rușii din Donbas încearcă să profite de centrala termică Uglegorsk, pentru că vor să avanseze la Kramatorsk și Slavyansk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.