“Flew”, de asemenea, în curtea spitalului Belgian, care aștepta restaurarea și o nouă numire/canal de telegramă foto al lui Serghei Gaidai

În Lisichansk, ca urmare a bombardării inamice, a fost distrus un dispensar anti-tuberculoză. Ocupanții au intrat într-o clădire istorică care a supraviețuit două războaie.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în telegramă.

De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că instituția a fost găzduită într-o clădire veche de peste 100 de ani și a supraviețuit două războaie majore.

“Rashiștii au distrus dispensarul de tuberculoză Lisichansk. Clădirea patrimoniului Belgian cu mai mult de un secol de istorie, în care se baza tubdispanser, a izbucnit astăzi ca urmare a bombardării inamice. Orcii vânează “obiecte strategice”, așa că au intrat în mod intenționat într-o unitate medicală. De mai bine de două luni de război, nici o instituție medicală din Regiunea Luhansk nu a supraviețuit”, a scris Gaidai.

el a menționat că, de asemenea, “a zburat” în curtea spitalului Belgian, care aștepta restaurarea și o nouă întâlnire.

“Ansamblul arhitectural Belgian din Lisichansk, care a rezistat două războaie mondiale, este distrus de ruși în secolul 21. Clădirile istorice frumoase au devenit ținte pentru Rashiștii ignoranți”, a subliniat Gaidai.Anterior, UNIAN a raportat deja că ocupanții trupelor ruse au distrus o sală de gimnastică unică de 100 de ani din Lisichansk, care făcea parte și din “moștenirea belgiană”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.