Rusia a atacat trădător Ucraina/REUTERS foto

Mănăstirile din Muntele Athos se roagă acum activ pentru Ucraina și debutul rapid al păcii.

antreprenorul Andrey Matsola a raportat acest lucru pe Facebook.

“De la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina, am primit mai mult de zece scrisori de la diferite mănăstiri din Muntele Athos-Republica monahală Autonomă din Grecia și muntele sacru cu același nume”, a spus antreprenorul.după cum a subliniat Matsola, în fiecare scrisoare el vede o condamnare a războiului.

“Fiecare scrisoare conține cuvinte de susținere pentru toți ucrainenii și condamnarea războiului pe care vecinul nostru nordic l-a început trădător împotriva noastră. Dar principalul lucru este cuvintele despre rugăciune pentru noi și statul nostru, care se ridică în mănăstirile și schiturile Muntelui Athos. Aici, în grădinile Preasfintei Teologii, rugăciunile au fost distribuite continuu de mai bine de o mie de ani, iar aceste 23 de zile pline de durere ucraineană, sunt distribuite într-un mod special pentru noi”, a spus Matsola.

Citește și:  prizonierii de război ruși și-au îndemnat tovarășii să desfășoare arme în cealaltă direcție Prizonierii de război ruși au cerut camarazilor lor să “desfășoare arme în cealaltă direcție”

război împotriva Ucrainei:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.