în Marea Neagră, două mine marine inamice au fost rupte de pe ancoră de o furtună/fotografie facebook.com/okPivden în Marea Neagră, o furtună a rupt ancorele două mine marine inamice/fotografie facebook.com/okPivden

În Marea Neagră, două mine marine inamice au fost smulse din ancorele lor de o furtună.

Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

În apele Mării Negre și Azov, navele Flotei Mării Negre din Federația Rusă continuă să îndeplinească sarcini de izolare a zonei ostilităților și de blocare a transportului maritim.

“Două mine navale inamice au fost aruncate de pe ancoră de o furtună. Unul a fost transportat de valuri pe țărmul regiunii Odessa, unde a fost neutralizat de specialiștii echipei subversive a Forțelor Navale, celălalt a fost aruncat de soldații noștri chiar în mare”, se spune în mesaj.

Citește și:  invadatorii au aruncat podurile peste Ingulets, iar DRG a încercat să pătrundă în spatele APU Invadatorii au aruncat în aer poduri peste Ingulets, iar DRG a încercat să pătrundă în spatele APU  Tunarii Brigăzii 93 au doborât un elicopter aligator rus (video) Tunarii Brigăzii 93 au doborât un elicopter aligator rus (video)

Statul Major General observă, de asemenea, că există un transportator de rachete de croazieră pe mare de tip calibru, pregătit pentru utilizarea armelor cu rachete în Marea Neagră.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 15 mai în regiunea Odessa, specialiștii au distrus două mine inamice transportate pe coastă în timpul unei furtuni recente.

Înainte de aceasta, șeful administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko, a spus că, ca urmare a furtunii, o mină de mare inamică a fost efectuată pe plaja din Odessa.

Pe 27 mai, Secretarul de presă al șefului administrației militare Regionale Odessa, Sergey Bratchuk, a raportat că în zona maritimă a Ucrainei, ocupanții au “împrăștiat” până la 600 de mine care se deplasează în zona apei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.