Marina rusă/REUTERS foto Marina rusă/REUTERS foto

În Marea Neagră, invadatorii ruși au întărit gruparea navală cu un alt submarin. 

Acest lucru a fost declarat de reprezentantul comandamentului operațional “Sud” Vladislav Nazarov. 

“Gruparea navală a flotei Rashiștilor din Marea Neagră a fost întărită de un alt submarin de rachete de croazieră. Ei continuă să blocheze partea de nord-vest a Mării Negre. Amenințarea loviturilor de rachete din mare rămâne ridicată. 40 de rachete de croazieră sunt gata, o navă mare de aterizare este gata”, a spus Nazarov.

Citește și:  Consiliul Municipal Mariupol a spus că ocupanții sunt scoși din oraș Consiliul Local Mariupol a declarat că ocupanții sunt scoși din oraș ocupanții au luat ostatici peste 120 de locuitori din regiunea Zaporozhye Invadatorii au luat ostatici peste 120 de locuitori din regiunea Zaporozhye locuitorii din Slavyansk și Bakhmut au fost îndemnați să evacueze și să nu creadă rospropaganda Locuitorii din Slavyansk și Bakhmut au fost îndemnați să evacueze și să nu creadă rospropaganda

Anterior, sa raportat că pericolul pentru regiunile Odessa și Mykolaiv din cauza atacurilor cu rachete ale rușilor de la bărcile din Marea Neagră a crescut în ultima zi.

Dacă acum câteva zile inamicul a folosit cel mai adesea aviația strategică, care a pornit de pe teritoriul Federației Ruse, acum cel mai mare pericol vine din Marea Neagră.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Organizația Maritimă Internațională de la ONU a declarat că neutralizarea minelor maritime în apropierea porturilor cheie ale Ucrainei poate dura luni, iar fără aceasta este imposibil să se ridice blocada și să se lase navele să intre.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.