În Mariupol, forțele de rezistență au dat un “salut” fervent ocupanților/fotografie de Pyotr Andryushchenko

Ca urmare a acțiunilor grupului de rezistență Mariupol “Nemizida”, a început un incendiu, pe care ocupanții nu îl pot elimina.

Acest lucru a fost raportat de către consilier al primarului de Mariupol, Piotr Andryushchenko. 

“Grupul nostru de rezistență Nemizida trimite un alt “salut” fervent ocupanților. Literalmente. Mult mai puțin cereale ucrainene vor fi furate de pe câmpurile de lângă Mariupol. Este aprins frumos spre Novoazovsk-Donetsk”, a scris el.

Citește și:  partizanii au aruncat în aer o mașină cu colaboratori în Kherson Partizanii au aruncat în aer o mașină cu colaboratori în Kherson  un manual de instruire pentru trădătorii Ucrainei și colaboratorii a fost lansat în Rusia Rusia a lansat un manual de instruire pentru trădătorii Ucrainei și colaboratorii rușii au creat Echipe de titushkas în Herson pentru a lupta împotriva simbolurilor ucrainene Rușii au creat detașamente de “titushkas” în Herson pentru a lupta împotriva simbolurilor ucrainene în Kherson, ocupanții merg pe străzi ca astronauții din cauza partizanilor În Herson, ocupanții merg pe străzi” ca cosmonauții ” din cauza partizanilor

Andryushchenko a menționat că în apropierea locului incendiului există fortificații, depozite de echipamente cu muniție și câmpuri minate ale ocupanților. 

“nu scoate – Nu fura. Sperăm că focul se va răspândi la baza mrazot și va exista o frumoasă “bavovna”, – a remarcat el.

Andryushchenko a arătat, de asemenea, cum arată focul din satul Bezymyannoe, la 15 kilometri de Mariupol.

“Răzbunarea este deja aici, întunericul este deja în marș. Glorie Ucrainei!”,- a adăugat el.

În Mariupol, forțele de rezistență au dat un “salut” aprins ocupanților/fotografie de Pyotr Andryushchenko

Anterior, consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, a declarat că rezistența față de ocupanții ruși crește zilnic în Mariupol. Potrivit primarului din Mariupol Vadim Boychenko, orașul ocupat de teroriștii ruși va fi eliberat la sfârșitul acestui an – începutul anului 2023.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.