ocupanții intenționează să construiască clădiri modulare de apartamente/foto UNIANOcupanții intenționează să construiască clădiri modulare de apartamente/foto UNIAN

Consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, observă că în oraș Întreaga linie de apărare a ocupanților ruși este acoperită cu un “scut uman” al locuitorilor civili din Mariupol.

el a scris despre acest lucru în canalul său Telegram.

Andryushchenko a spus că în Mariupol, ocupanții au început o nouă construcție simultană de fortificații și case modulare.

“Același lucru din nou, dar acum în zona stației de autobuz suburbane (ieșiți și spre Mangush). Întreaga linie de apărare a rușilor este în cele din urmă acoperită de un “scut uman” al locuitorilor civili din Mariupol. Neînfricata a doua armată a lumii, aha”, a scris el.

După cum a raportat UNIAN, în Mariupol, ocupanții planifică construcția de clădiri modulare de apartamente pentru locuitorii orașului. La câteva sute de metri de case, trupele rusești pregătesc o linie de apărare, inclusiv săparea în echipamente grele, folosind astfel rezidenții Mariupol ca “scut uman”.

amintiți-vă că în Mariupol ocupat, oamenii stau la coadă pentru pâine la căldură timp de patru ore. Pensionarii au fost, de asemenea, jefuiți în oraș.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.