în Mariupol, ocupanții au furat deja a treia navă metalică laminată/screenshot în Mariupol, ocupanții au furat deja a treia navă metalică laminată/screenshot

În Ziua Rusiei, invadatorii au încărcat o altă navă cu produse metalice furate în Mariupol.

Acest lucru a fost raportat de către consilier al primarului de Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“În timp ce Putlerjugenii flutură steaguri în jurul orașului, Rusia sărbătorește cu adevărat în port. Un alt transport de produse metalice furate din port. Pentru a treia oară. Aceasta este Ziua Rusiei. Ziua criminalului și a jefuitorului”, a scris Andryushchenko și a adăugat videoclipul corespunzător.

Citește și:  Ucraina a stabilit rute prin Polonia și România pentru exporturile de cereale-Mae Ucraina a stabilit rute prin Polonia și România pentru exporturile de cereale-Mae rușii răpesc bărbați și mașini în regiunea Zaporozhye În regiunea Zaporozhye, rușii răpesc bărbați și mașini Kremlinul încearcă să vândă cereale furate în Ucraina în țările africane-NYT Kremlinul încearcă să vândă cereale furate în Ucraina țărilor africane-NYT  în regiunea Herson, ocupanții Selectează benzinării private pentru a vinde combustibil importat din Crimeea în regiunea Herson, ocupanții Selectează benzinării private pentru a vinde combustibil importat din Crimeea

După cum a scris UNIAN, pe 28 mai, Andryushchenko a spus că un grup mare de Kadyroviți a venit la Mariupol, după apariția căruia a început încărcarea metalului laminat ucrainean din portul Mariupol.

consilierul a menționat că nu fără ajutorul locuitorilor din Kadyrov ocupanții au găsit specialiști Mariupol să lucreze în port.

Andryushchenko a sugerat că, deoarece nu există nicio confirmare a deblocării “porții noi”, metalul va fi exportat din port în loturi mici.

Directorul Portului Mariupol, Igor Barsky, a raportat că ocupanții vor să fure metal în valoare de 170 de milioane de dolari.

pe 4 iunie, a doua navă sub pavilionul Rusiei a intrat în zona de apă a portului Mariupol pentru transportul de metal laminat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.