peluzele sunt udate în mod regulat în Mariupol, astfel încât să existe ceva pentru a filma un film despre “viața s-a îmbunătățit”/screenshot

În timp ce locuitorii din Mariupol ocupat pot obține apă doar o dată la două zile, puterea ocupantă cheltuiește o resursă prețioasă, în special, pentru udarea peluzelor.

consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, a scris despre acest lucru în canalul său de telegramă. 

“Așa arată cinismul. Apa potabilă este disponibilă la fiecare două zile. Nu există nici o livrare de apă de proces pentru nevoile igienice. Dar udăm în mod regulat peluzele, astfel încât să existe ceva pentru a filma un film despre “viața s-a îmbunătățit” împotriva. Nu există cuvinte. Doar furie”, spune postarea.

Andryushchenko a lansat, de asemenea, un videoclip.

Apă în Mariupol

După cum a raportat UNIAN, mai devreme Andryushchenko a spus că în Mariupol ocupat, locuitorii sunt obligați să stea în cozi pentru apă potabilă timp de mai multe zile.

“Pentru a obține apă potabilă, acum trebuie să vă înscrieți într-o coadă. Coada durează de la două zile. Adică, acum apa potabilă este în cel mai bun caz o dată la două zile. Motivul principal este scăderea nivelului apei în sursele naturale de admisie a apei. Ei prezic o reducere suplimentară a aprovizionării cu apă din cauze naturale – căldura verii”, a menționat el.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.