fotografie de Peter Andryushchenkofotografie Piotr Andryushchenko

în Mariupol,ocupanții ruși din nou, a încercat să restabilească alimentarea cu apă fără succes. 

Acest lucru este raportat de consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, în canalul său de telegramă.

a lansat un videoclip în care puteți vedea că apa curge chiar pe străzile orașului.

“Mariupol. Chiar acum. O altă încercare de a restabili alimentarea cu apă pe malul stâng. Este de așteptat – un nou râu în loc de graba”, a scris Andryushchenko.

Citește și:  armata ucraineană a atacat unitatea militară a ocupanților din Kherson-Khlan Armata ucraineană a atacat unitatea militară a ocupanților din Herson-Khlan un expert militar a prezis posibilitatea unei re-ofensive a rușilor pe Harkov Un expert militar a prezis posibilitatea unei re-ofensive de către ruși pe Kharkiv Ministerul Afacerilor Interne a spus cu ce este legată pauza operațională din război Ministerul Afacerilor Interne a spus cu ce este legată pauza operațională din război

Potrivit acestuia, locuitorii orașului ocupat au profitat de ocazie și au început să colecteze apă direct în punctele fântânilor subterane. 

Consilierul primarului a menționat că încă nu există apă în casele raionului din stânga Nistrului și în majoritatea celorlalte raioane.

Ca UNIAN a raportat mai devreme, Piotr Andryushchenko numit lipsa de alimentare cu apă în Mariupol problema numărul unu. Potrivit acestuia, doar 5% dintre locuitorii locali au acces la alimentarea cu apă.

El a mai declarat că încălzirea centrală din Mariupol nu va putea fi restaurată din cauza imposibilității reconstrucției cazanelor sau a conectării gazului. Locuitorii din Mariupol ocupat așteaptă cea mai gravă iarnă din toate timpurile existenței orașului, a remarcat Andryushchenko.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.