ocupanții din Mariupol au decis să ia unele mașini , a declarat consilierul șefului orașului/screenshotOcupanții din Mariupol au decis să ia niște mașini, a spus consilierul șefului orașului/screenshot

în Mariupol, ocupanții ruși vor să ia mașini fără proprietari pentru “tânăra republică”.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

El observă că toate mașinile găsite în oraș (intacte și deteriorate) fără proprietari, ocupanții au început să le ducă la locul pieței Azov.

“Este raportat că acest lucru este considerat a fi începutul contabilității “descoperirilor”. În cazul în care proprietarii nu apar în termen de o lună (de fapt, până la 01.07), toate mașinile vor fi recunoscute ca proprietate a “tinerei republici”, scrie Andryushchenko.

Citește și:  consilierul primarului din Mariupol a dezvăluit detalii despre jefuirea Rusiei (video) Consilier al primarului din Mariupol a dezvăluit detalii despre jefuirea Rusiei (video)

În același timp, el observă că acesta este al doilea pas după contabilizarea imobilelor “până la furtul complet al proprietății rezidenților Mariupol”, care a rămas în mod miraculos după bombe, “grade” și “tornade”.anterior, Piotr Andryushchenko a spus că invadatorii au încărcat oțel laminat ucrainean pe nava din portul Mariupol, ar trebui livrat în orașul rus Rostov-on-Don.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.